Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπεσε το ταβάνι σε σινεμά την ώρα που έβλεπαν ταινία!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (21.07.2022) στο σινεμά Ideal, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής του στην κεντρική αίθουσα, κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας.

Στην αίθουσα του Ideal βρίσκονταν δεκάδες δημοσιογράφοι, καθώς πραγματοποιούνταν ειδική προβολή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Από ό,τι κατάλαβα έγινε κατάρρευση του διπλανού κτιρίου και από το βάρος από τα μπάζα έπεσε η οροφή της αίθουσας στο σημείο δίπλα από τις τουαλέτες και σε μία μικρή αυλή που χρησιμοποιείται ως καπνιστήριο. Ευτυχώς δεν ήταν κανένας εκεί», δήλωσε ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ», Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα το οποίο αρκέστηκε να αποκλείσει το σημείο το οποίο παραμένει επικίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, για την επικινδυνότητα του κτιρίου που εφάπτεται του Ideal είχαν γίνει επίσημες αναφορές χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

 

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version