Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική

Δημοσιεύτηκε

στις

φωτιές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές Πεντέλης, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης, Ντράφι και Μεγάρων από τις οποίες προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ, διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο την αναζήτηση ποινικών ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση.

Με βάση την παραγγελία της εισαγγελικής λειτουργού προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου θα αναζητηθούν ευθύνες για την τέλεση συγκεκριμένων αξιοποίνων πράξεων, όπως εμπρησμός, εμπρησμός δάσους και παράβαση του νόμου προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, που θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, θα αξιοποιηθούν, άμεσα, αποδεικτικά στοιχεία, πληροφορίες αλλά και ενδεχόμενες μηνύσεις για την αναζήτηση των αιτιών που προκάλεσαν τις πυρκαγιές που είχαν ως αποτέλεσμα τεράστια οικολογική καταστροφή στις περιοχές που επλήγησαν αλλά και σημαντικές ζημιές σε περιουσίες πολιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ