Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Δημοσιεύτηκε

στις

αντιτρομοκρατική
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σύλληψη ενός μέλους της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, όπως μετέδωσε το OPEN TV και η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Αυγούστου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, που συνελήφθη στην επαρχία, κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Χολαργό και είχε τραυματιστεί.

Όταν τον «έπιασαν» οι κάμερες

Τον Φεβρουάριου του 2020, το OPEN και η Μίνα Καραμήτρου έφεραν στη δημοσιότητα αποκλειστικό βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, λίγες ώρες μετά από ληστεία, να προσπαθεί να φτάσει στο νοσοκομείο με τραύμα από καλάσνικοφ. Σε αυτό διακρίνεται ο καταζητούμενος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο των συνεργών του στο Σεισμανόγλειο για να αναζητήσει βοήθεια.

Σε κείμενό του που είχε αναρτήσει παλαιότερα ο 46χρονος τρομοκράτης είχε γράψει για τη ληστεία στον Χολαργό ότι «με αφορμή τον σχολιασμό σχετικά με την απαλλοτρίωση του καταστήματος-καζίνο του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, οφείλω να ενημερώσω ότι τραυματίστηκα μόνος μου. Άλλωστε, όπως φαίνεται στο βίντεο του καταστήματος, το όπλο πέρασε στα χέρια μου, κάτι που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αν είχα ήδη τραυματιστεί. Η ευθύνη του αδέξιου χειρισμού είναι αποκλειστικώς δική μου. Το σενάριο ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλον αποσκοπεί στη διόγκωση του κατηγορητηρίου και στην διάχυση κακοπιστίας μεταξύ των αγωνιζόμενων. Και βέβαια, τίποτα δεν συνδέει τον σύντροφο Σταθόπουλο με την ληστεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ