Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελευθέριος Βενιζέλος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό την Κρήτη μετά από αναφορές για καπνό στο πιλοτήριο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πτήση της Air France που ερχόταν από το Σαρλ ντε Γκωλ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, προσγειώθηκε εκτάκτως στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 18:10, μετά από αναφορά των πιλότων για καπνό στο πιλοτήριο.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 18.10 μετά από αναφορά των πιλότων για καπνό στο πιλοτήριο.

Το newsit.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου όπου επιβεβαίωσε το γεγονός και τόνισε πως το περιστατικό έχει τελειώσει.

«Το μηχανικό πρόβλημα παρουσιάστηκε σε αεροπλάνο της εταιρείας Air france. Η πτήση ήταν από το Παρίσι ξεκίνησε από το Charles de Gaulle με προορισμό το Ηράκλειο.

Αντιμετώπιζε μηχανικά προβλήματα. Ζήτησε να προσγειωθεί στο Ελ Βενιζέλος και στις 6.10 προσγειώθηκε με ασφάλεια. Έχει τελειώσει το περιστατικό.

Γίνονται έλεγχοι στο αεροσκάφος και η εταιρεία αποφασίζει αν θα μετακινηθούν οι επιβάτες με επόμενη πτήση με το ίδιο ή αεροπλάνο συνεργαζόμενης εταιρείας ή ακόμα και να τους πληρώσουν διαμονή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ