Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πανικός σημειώθηκε πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας από έκρηξη που σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, έξω από την Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας.

Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 6.30 χωρίς χρονικό όριο για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Στη συνέχεια εντόπισαν δεύτερο ύποπτο αντικείμενο και λίγα λεπτά μετά τις 9 έγινε δεύτερη ελεγχόμενη – αυτή τη φορά – έκρηξη.

Το χρονικό της έκρηξης

Τα ξημερώμα της Πέμπτης μετά το τηλεφώνημα σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και στο σημείο έσπευσε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβει την έκρηξη, καθώς έγινε την ώρα που οι πυροτεχνουργοί βρίσκονταν καθ’ οδόν. Ευτυχώς ήταν μικρής ισχύος και δεν τραυματίστηκε κανείς. Προκλήθηκαν μόνο μαυρίσματα στην τοιχοποιεία.

Κάτοικοι όμως της περιοχής ανέφεραν πως έγινε ιδιαίτερα αισθητή.




Παρ’ολαυτά ο συναγερμός παρέμεινε καθώς υπήρξαν πληροφορίες για δεύτερο ύποπτο αντικείμενο.

Οι άνδρες του Τ.Ε.Ε.Μ το εντόπισαν λίγη ώρα μετά και πραγματοποίησαν ελέγχους, κάνοντας ελεγχόμενη έκρηξη στις 9.

Αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η οδός Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στη σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version