Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι μετά το βίντεο με τους πυροβολισμούς

Δημοσιεύτηκε

στις

ΕΚΑΜ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιχείρηση της ΕΚΑΜ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ζεφύρι, στον απόηχο και του βίντεο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η «Κ», με μέλη συμμοριών να πυροβολούν κατά ριπάς στον αέρα χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για οπλισμό σε σπίτια της περιοχής. Η επιχείρηση διεξέγεται υπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Το βίντεο αποτελεί μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης, μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα, νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου.

Σε προφίλ που διατηρούν σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Instagram δημοσιοποίησαν τρία βίντεο (σ.σ. υπό μορφή story), στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν κατά ριπάς στον αέρα χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι περιστατικά σαν και αυτό είναι σχεδόν καθημερινά στο Ζεφύρι.

Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί έξω από σπίτι της περιοχής και σε αυτό εμφανίζονται να κρατούν βαρύ οπλισμό και να πυροβολούν στον αέρα, θέλοντας, κατά μία εκδοχή, να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων που έχουν την έδρα τους στην περιοχή των Ανω Λιοσίων.
Ερευνάται εάν η κίνησή τους αυτή συνδέεται με πρόσφατη ένοπλη επίθεση κατά καφετέριας επί της λεωφόρου Φυλής, που ανήκει σε μία από τις ισχυρότερες οικογένειες της περιοχής. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι περιστατικά σαν και αυτό που δημοσιοποιήθηκε στα social media είναι σχεδόν καθημερινά στην περιοχή.

Ελεγαν ακόμη ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις που διεξάγονται έχουν λανθασμένο προσανατολισμό, καθώς στοχεύουν στην απομάκρυνση των τοξικομανών και όχι στη σύλληψη των ναρκεμπόρων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ζητούν στενότερη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου, σε περίπτωση που αντιληφθούν περιστατικά σαν και το χθεσινό, να μπορούν να επεμβαίνουν αμέσως δίχως χρονοτριβή.

Πηγή: kathimerini

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ