Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το χάος με τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό

Δημοσιεύτηκε

στις

Αττική Οδός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tην παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό εν μέσω του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς.

Με εντολή της προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριανός.

 

Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έριξαν βαρύτατες ευθύνες για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού. «Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, θα το εισηγηθώ στον πρωθυπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θέλω να επισημάνω ότι όλα τα μεγάλα προβλήματα στην Αττική δημιουργήθηκαν εξαιτίας της Αττικής Οδού», τόνισε ο Υπουργός.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε πως οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού θα λογοδοτήσουν. «Να πάρετε τηλέφωνο τους υπευθύνους μέσω της εκπομπής να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό!» είπε σε έντονο τόνο ο Περιφερειάρχης Αττικής στον ALPHA. Κάποιος από αυτούς να βγεί και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι δεν έκανε. Αν μας ζητήσει κάποιος να ανοίγουμε και την Αττική Οδό που είναι ευθύνη άλλων, να το πράξουμε αλλα αυτό θα είναι σε βάρος άλλων οδών σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» σχολίασε ο κ. Πατούλης.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους οδηγούς (σ.σ. συγκεκριμένη μαρτυρία έφτασε στο Reader) μην αντέχοντας άλλο την ακινησία, παράτησαν τα αυτοκίνητά τους μέσα στo τούνελ της Δουκίσσης που έχουν ακινητοποιηθεί και έφυγαν με τα… πόδια, λέγοντας πως θα πάνε να τα πάρουν όταν θα βελτιωθεί ο καιρός!

Δείτε πλάνα και φωτογραφίες από τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίζονται στην Αττική Οδό:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ