Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρήνος για τον άδικο χαμό εγκύου γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε

στις

θανατος εγκυου γυναικας αλεξανδρουπολη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 37χρονης εγκύου που κατέληξε μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, καθηγητής Παύλος Παυλίδης, «από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Εχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».

H νεαρή γυναίκα, που διένυε την 30ή εβδομάδα κύησης, εισήχθη, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλη Ρούφο, στο ΠΓΝΑ την περασμένη Τετάρτη και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.

«Ξεκίνησε η νεκροψία, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού δούμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Από εκεί και μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται», δήλωσε ο κ. Ρούφος. «Η γυναίκα μου πέθαινε από αιμορραγία και της έδιναν φάρμακα για ουρολοίμωξη». Όπως εξηγεί ο σύζυγος της 37χρονης, την πήγε με αφόρητους πόνους την Τετάρτη στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά αποχώρησε λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για να ενημερωθεί λίγες ώρες αργότερα πως η γυναίκα του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha, πριν τρεις μήνες η γυναίκα είχε διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο και οι γιατροί τής είχαν δώσει φάρμακα για ουρολοίμωξη. «Η γυναίκα μου πέθανε από αιμορραγία και της έδιναν φάρμακα για ουρολοίμωξη. Ήταν χλωμή, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την ρωτούσαν να τους πει πού πονάει. Τους έδειχνε την κοιλιά της. Το μέλημά τους ήταν να πάρουν ούρα εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω έπρεπε να αντιδράσουν γρήγορα και όχι να φτάσει 1.30 ώρα το βράδυ, να την ανεβάσουν στο θάλαμο χωρίς να κάνουν τίποτα», συνεχίζει.

«Μίλησα με την Δέσποινα στις 2.30 το βράδυ και μου λέει οι πόνοι μου έχουν γίνει αβάσταχτοι. Δεν αντέχω άλλο… Στις 2.50 δεν απαντούσε πλέον στα τηλεφωνήματά μου. Εγώ θα κινήσω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιωθεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον», καταλήγει.

Πηγή: ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ