Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγκλημα στο Μαρούσι: «Τσακωθήκαμε γιατί είχαμε προβλήματα στην σχέση μας» είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθιά συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής (11.12.2022). Η νεαρή δράστιδα, βρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Θύμα και δράστις είχαν στενές φιλικές σχέσεις και το απόγευμα της Κυριακής (11.12.2022) οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο σπίτι της 17χρονης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι. Πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι η 17χρονη, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν την σε θέση θα δώσει κατάθεση, το μόνο που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς είναι ότι μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη της γιατί είχαν προβλήματα στην σχέση τους και τσακώθηκαν.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα, ενώ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης και, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει αγωγή.

«Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα της κόρη μας»

Σε δήλωση για την υπόθεση στο Μαρούσι προχώρησε και ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, o οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 17χρονης.

«Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα» αναφέρει ο ποινικολόγος. «Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους, όπως το συγκεκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες» προσθέτει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος.Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της» καταλήγει ο ποινικολόγος στην δήλωσή του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας: 

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτραπεί παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Σοκαρισμένη η γειτονιά

Μια γειτόνισσα της οικογένειας αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί…«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι. Η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί», ήταν τα λόγια της.

Δείτε βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ