Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιαλτική νύχτα στην Αττική – Η φωτιά πέρασε την Εθνική Οδό!

Δημοσιεύτηκε

στις

φωτιά εθνική οδός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρασε η φωτιά από την απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών με διάσπαρτες εστίες φωτιάς την ώρα που ο αέρας έχει δυναμώσει.

Η ένταση της φωτιάς στο ύψος του Κρυονερίου και των Αφιδνών είχε ως αποτέλεσμα ένα «σύννεφο» από τις καύτρες να σκεπάσει την Εθνική Οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει από την άλλη πλευρά του δρόμου και να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο.

Νωρίτερα η πύρινη λαίλαπα πέρασε από Δροσοπηγή, Αφίδνες, Κοσμοθέα (περιοχή στα Κιούρκα) καίγοντας σπίτια και περιουσίες, ενώ λίγο μετά τις 20.30 πέρασε κάθετα και την Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων στις Αφίδνες.

Σημειώνεται πως μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες να εκκενώσουν τώρα προς Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Το μήνυμα αναφέρει: Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες εκκενώστε τώρα προς Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Δείτε LIVE εικόνα:


Προς το παρόν έχουν αναφερθεί πέντε τραυματίες με εγκαύματα οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Ειδικότερα, τρεις εγκαυματίες από την περιοχή της Δροσοπηγής και δύο από την περιοχή του Κρυονερίου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ