Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιαλτικό σενάριο με αυστηρό lockdown μέχρι 25 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε

στις

κλειστα καταστηματα εστιαση λιανεμποριο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Update 20:15: Αμέσως μετά από το δημοσίευμα του Mega, σύμφωνα με τo οποίo υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση για σκληρό lockdown μέχρι τις 25 Απριλίου, κυβερνητικοί κύκλοι έσπευσαν να το διαψεύσουν, σχολιάζοντας πως δεν έχει απολύτως καμία βάση, χωρίς όμως να σχολιάζουν το πότε και πώς σχεδιάζεται να γίνει το άνοιγμα της αγοράς.

Υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση από τους ειδικούς να παραμέινουν όλα κλειστά μέχρι και τις 25 Απριλίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega.

Οι αριθμοί κρουσμάτων και διασωληνωμένων συνεχώς αυξάνονται και όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο πάει πίσω το άνοιγμα της οικονομίας όπως αναφέρει το enikos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, στο τραπέζι έπεσε μία εισήγηση-βόμβα προς την κυβέρνηση για αυστηρό λουκέτο, δηλαδή lockdown μέχρι και τις 25 Απριλίου, καθώς κρούσματα και διασωληνωμένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Η εισήγηση αυτή προβλέπει άνοιγμα των καταστημάτων του λιανεμπορίου τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου κανονικά, χωρίς click away ή click in shop. Να μείνουμε, δηλαδή, πιο πολύ καιρό με τα καταστήματα κλειστά, αλλά τότε να ανοίξουν τα μαγαζιά χωρίς περιορισμό. Όσο για τα σχολεία, υπάρχει η εισήγηση να ανοίξουν μετά το Πάσχα, δηλαδή περίπου στις 10 Μαΐου και αν όλα πάνε καλά και το επιτρέψουν τα δεδομένα, είναι πιθανή και η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια το Πάσχα. Όσο για την εστίαση, σύμφωνα με το MEGA, φαίνεται να παραμένει κλειστή και το Πάσχα, με το άνοιγμά της να μετατίθεται για τα μέσα Μαΐου.

Έτσι φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι, την ώρα που οι προβλέψεις των ειδικών για τα κρούσματα και τους διασωληνωμένους των επόμενων ημερών είναι εφιαλτικές. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι και 3.900 κρούσματα, με τους διασωληνωμένους να σκαρφαλώνουν στους 750.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ