Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Καραΐβάζ: Στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

δολοφονια καραιβαζ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ευελπίδων έφτασαν οι δύο συλληφθέντες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι δύο συλληφθέντες έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγα λεπτά πριν τις 12:00 υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία. Εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε Γέρακα και Νίκαια το απόγευμα της Παρασκευής και τη σύλληψή τους ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ποιοι είναι

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 48 ετών συνελήφθησαν σε Γέρακα και Νίκαια, ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα ένα άτομο που έχει εμπλοκή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου τα στοιχεία για τη σύλληψη των δυο αδερφών που εμπλέκονται στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν.

δολοφονια καραιβαζ

«Βαρύ» ποινικό παρελθόν των δραστών

Όπως προέκυψε μετά τη σύλληψη των δύο δραστών ο 40χρονος εμπλέκεται και στην υπόθεση της έτερης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στο Γαλάτσι την 6η Δεκεμβρίου 2021 ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης οι δύο δράστες είχαν συλληφθεί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχετικά με υπόθεση ληστείας, την οποία είχαν διαπράξει το 2012 σε περιοχή της Αττικής.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες

«Η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή»

«Βλέπουμε ότι κάποιοι διαψεύστηκαν που έλεγαν ότι η αστυνομία δεν θέλει να πιάσει τους δολοφόνους. Στο οργανωμένο έγκλημα υπάρχει δυσκολία μεγάλη, καθώς υπάρχει ομερτά σιωπής. Σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο να ομολογήσουν οι δράστες», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρ. αστυνομικών υπαλλήλων της ν/α Αττικής, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχουν συλληφθεί δύο άτομα μέχρι στιγμής και στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρία άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται, γιατί σκοπός είναι να φθάσουμε σε αυτόν που έδωσε την εντολή. Πιστεύω, ότι η αστυνομία ξέρει ποιο είναι το άτομο που έδωσε την εντολή, το θέμα είναι να το αποδείξει. Το μυστικό πιστεύω ότι κρύβεται σε αυτά που έλεγε ο Γιώργος και έγραφε λίγο πριν την δολοφονία του. Η φράση που έλεγε σε όλους ήταν ”τώρα που θα πάω να καταθέσω, θα δουν κάποιοι τι θα πάθουν”».

O κ. Καλλιακμάνης,  θεωρεί ότι οι συλληφθέντες δεν πρόκειται να ομολογήσουν, αλλά τα στοιχεία σε βάρος τους είναι αδιάσειστα.

Πηγή: newsbomb.grIn.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ