Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέες μαρτυρίες για τη στιγμή της εκτέλεσης | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

καραϊβάζ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη δύο μαρτυρίες είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Τον είδα πάνω από το παλικάρι να ρίχνει, να ρίχνει, να ρίχνει… Δε σταμάταγε. Άδειασε τον γεμιστήρα. Ήταν καλυμμένος από πάνω έως κάτω και δεν ξεχώρισα τα χαρακτηριστικά του. Φοβόμαστε. Είμαστε τρομοκρατημένοι», ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ένας περαστικός, ο οποίος είδε την εκτέλεση.

Επιπλέον, μία κάτοικος της περιοχής επεσήμανε ότι είδε ένα σκούτερ να πηγαίνει αντίθετα στο δρόμο.

«Την περασμένη Παρασκευή περίπου στις 14:30, γυρνώντας από τη δουλειά μου και καθοδόν προς το σπίτι μου, ανέβαινα την οδό Καρυάτιδων στο ύψος της Υψηλάντου. Εκεί κατέβαινε ένα σκουτεράκι σκούρου χρώματος, πηγαίνοντας ανάποδα στο δρόμο. Ήταν βιαστικός ο οδηγός και μόνος του πάνω στη μηχανή, φορώντας ένα τζάκετ παραλλαγής. Όταν πήγαμε σπίτι με τον σύζυγό μου και ακούσαμε τα δυσάρεστα, συζητήσαμε για τον περίεργο τύπο που συναντήσαμε λίγο πριν στο δρόμο μας», είπε η μάρτυρας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έφτασε μία σοβαρή πληροφορία για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και η μονάδα εξωτερικών ερευνών κινήθηκε άμεσα και διακριτικά στο σημείο, ενημερώνοντας πρώτα τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν πόρτα-πόρτα να αναζητούν μάρτυρες και να αναλύουν βιντεοληπτικά υλικά για να ξετυλίξουν ολόκληρη τη διαδρομή διαφυγής των δραστών.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουν ότι διέφυγαν από την οδό Άννινου στον Άλιμο, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου και στη συνέχεια από στενά του Αλίμου στην οδό Μεγίστης, πιθανόν φτάνοντας στην παραλιακή λεωφόρο στο Καλαμάκι, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται.

Πηγή: anikolouli

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ