Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Νεκρή γυναίκα έπειτα από καυγά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια γυναίκα ηλικίας 54 ετών είναι το θύμα του αιματηρού οικογενειακού περιστατικού που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Βέροιας στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το reader.gr, η 54χρονη τσακώθηκε με τον περίπου 20 ετών γιο της (σ.σ. έχει κι άλλα παιδιά), ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να της επιτέθηκε με μαχαίρι, να της κατάφερε θανάσιμα πλήγματα και να εξαφανίστηκε από το ισόγειο διαμέρισμα στο Αιγάλεω.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ψάχνουν τον γιο της για την άγρια δολοφονία.

Τα αίτια της δολοφονίας είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι ο γιος της 54χρονης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στην περιοχή, όπου διαπίστωσε ότι η γυναίκα είναι νεκρή ενώ περισσότερα θα φανούν από την νεκροψία που θα διεξάγει ιατροδικαστής.

Προανάκριση για την άγρια δολοφονία διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version