Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημοσιεύτηκε

στις

συλληψη ενταλμα λιγναδη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Σε έναν δύσκολο αγώνα δρόμου είχε επιδοθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών, με άκρα μυστικότητα κάλεσε μάρτυρες, πήρε καταθέσεις, προσπαθώντας να «κουμπώσει» τα κομμάτια των καταγγελιών με στοιχεία.

Νωρίτερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και πληροφορήθηκε πως δεν υπήρχε ένταλμα για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Η μήνυση κατά του σκηνοθέτη

Η μήνυση που υποβλήθηκε χθες και  έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς και όσα περιγράφονται σε αυτήν από έναν 25χρονο σήμερα άνδρα, δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή αλλά φαίνεται ότι για την ώρα δεν αρκούν για την επόμενη κίνηση των αρχών.

Ο μηνυτής είναι ένας άνδρας τον οποίο δεν έχουν ενώπιον τους και δεν μπορούν να έχουν σύντομα, καθώς βρίσκεται σε κάποια σκανδιναβική χώρα. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο ότι θα ζητηθεί η κατάθεσή του μέσω δικαστικής συνδρομής. Μέχρι εκείνη την ώρα όμως, τα στοιχεία που έχει δώσει ο 25χρονος πρέπει να αξιοποιηθούν και αυτό, όπως φαίνεται, γίνεται.

Έρευνα για το modus operandi του γνωστού σκηνοθέτη

Τα λεγόμενα του 25χρονου και  τα ονόματα που αναφέρει στην μήνυση του έγιναν αντικείμενο έρευνας, με τον εισαγγελέα να καλεί ένα από τα πρόσωπα και να επιβεβαιώνει τα περιστατικά που αναφέρονται στη μήνυση του 25χρονου  για το modus operandi του γνωστού σκηνοθέτη. Δεν αποκλείεται μάλιστα  να κληθούν και αλλά πρόσωπα μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα οποία, αν επιβεβαιώσουν τις ίδιες συμπεριφορές, είναι βέβαιο ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ