ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δικαστικές εξελίξεις: Μήνυση 22χρονου κατά του Γιώργου Μαζωνάκη

Οι καταγγελίες του 22χρονου κατά του Γιώργου Μαζωνάκη
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προσήλθε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025, ένας 22χρονος προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, προχώρησε σε καταγγελίες που αφορούν ανήθικες και ασελγείς προτάσεις. Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν, η υπόθεση σχετίζεται με τον εργασιακό χώρο όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο μηνυτής συνυπήρχαν επαγγελματικά.
Το χρονικό της υπόθεσης στον Σταυρό
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταγγελλόμενα γεγονότα έλαβαν χώρα τον περασμένο Μάρτιο. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής πρόβας στο κέντρο όπου εργαζόταν ο 22χρονος μαζί με τον τραγουδιστή.
Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται πως δέχθηκε πιέσεις να εισέλθει στο καμαρίνι του καλλιτέχνη μετά την ολοκλήρωση της πρόβας. Εκεί, σύμφωνα με τη μήνυση, του προτάθηκε χρήση απαγορευμένων ουσιών και έγινε προσπάθεια για ερωτική πράξη, η οποία όμως δεν τελέσθηκε. Επιπλέον, γίνεται λόγος για μεταγενέστερα μηνύματα με αυτόματη διαγραφή, μέσω των οποίων ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να ζητούσε επίμονα νέες συναντήσεις.
Η νομική απάντηση του τραγουδιστή
Καταγγελία για μεθοδευμένο εκβιασμό
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του καλλιτέχνη, Χαράλαμπος Λυκούδης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Η πλευρά του τραγουδιστή κάνει λόγο για ένα οργανωμένο σχέδιο εκβίασης, το οποίο υποκινείται από επιχειρηματικά συμφέροντα. Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να υποκύψει σε παράνομες απαιτήσεις και, όπως αναφέρει, έχει ήδη προσφύγει στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η χρονική συγκυρία της μήνυσης
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η μήνυση κατατέθηκε ελάχιστες ώρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα του καλλιτέχνη. Η νομική ομάδα του τραγουδιστή θεωρεί τη χρονική αυτή επιλογή προσχηματική, σημειώνοντας ότι είχε προαναγγελθεί στα μέσα ενημέρωσης εδώ και πέντε ημέρες.
«Οι καταγγελίες στερούνται πραγματικής και νομικής βάσης», σημειώνεται στην ανακοίνωση, εκφράζοντας παράλληλα βεβαιότητα για τη μελλοντική ποινική δίωξη του καταγγέλλοντος για συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο καλλιτέχνης ολοκληρώνει την τοποθέτησή του ευχαριστώντας το κοινό για την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη που του προσφέρει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Πηγή:lawandorder.gr
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ16 ώρες πριν
Κλειστά σχολεία αύριο στην Κρήτη
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Θλίψη στην Κρήτη για το χαμό του 27χρονου Στέλιου Τσικνάκη
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Τα συγκλονιστικά λόγια του αδερφού του 25χρονου Στέλιου που έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων!




