Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρά 2 μέλη του πληρώματος στη Σάμο – Σώθηκαν ο πιλότος και ο 4ος επιβάτης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Update 22:00: Βρέθηκε ζωντανός το τέταρτο μέλος του πληρώματος!

Η πτώση του ελικοπτέρου Mi 8 στη Σάμο κόστισε τη ζωή σε δυο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος. Περίπου στις 22:00 το βράδυ, οι πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό ανέφεραν πως βρέθηκε ζωντανός ο τέταρτος άνθρωπος που βρισκόταν στο ελικόπτερο, και μάλιστα είχε βγει στην ακτή.

Δυο νεκροί και δύο διασωθέντες είναι μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη Σάμο σύμφωνα με το ΕΚΑΒ. 

Το ελικόπτερο επιχειρούσε στην πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Σάμο που περισυνέλεγε νερό όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Μηνά.

Ζωντανός είναι ο Ρουμάνος πιλότος, το πρώτο μέλος του πληρώματος που περισυνέχθηκε από το Λιμενικό και έχει μεταφερθεί ήδη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.

Τα άλλα δυο μέλη του πληρώματος βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ενώ αγνοείται ακόμη ένα άτομο.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi 8 το οποίο έχει μισθωθεί από την Ουκρανία έπεσε στη θάλασσα στις 17.55 την ώρα που είχε συλλέξει νερό για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει στην περιοχή από το μεσημέρι της Τρίτης. Στην περιοχή επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ και στο ελικόπτερο επέβαιναν  ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης στο newsit.gr το ελικόπτερο κατέβηκε για να φορτώσει νερό και μόλις σηκώθηκε έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη θάλασσα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ