Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ηλιούπολη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. 

Η φρίκη που ζούσε η νεαρή γυναίκα, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη ο 39χρονος αστυνομικός ήρθε στο φως όταν η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει από το κολαστήριο και να ζητήσει βοήθεια από εργαζόμενη σε καφετέρια, η οποία την είχε δει χτυπημένη και της είπε πως αν χρειαζόταν βοήθεια, να απευθυνόταν σε εκείνη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16.07.2021) και ύστερα από εισαγγελική εντολή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα της φωτογραφίες και τα στοιχεία του αστυνομικού – μαστροπού, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα. 

 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου αστυνομικού (που προκάλεσε μέχρι και πολιτική αντιπαράθεση) έγινε προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλα θύματά του. Όπως αναφέρεται “η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ