Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί ξυλοκοπούν πατέρα και γιο μετά από έλεγχο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

κλοπή αυτοκίνητου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα περίπτωση αστυνομικής βίας σημειώθηκε όπως δείχνει βίντεο με ξυλοδαρμό πατέρα και γιου μετά από έλεγχο στην Κατερίνη.

Απίστευτη βαναυσότητα από αστυνομικούς στην Κατερίνη, ξυλοκόπησαν δεκαπέντε άτομα πατέρα και γιο. Με οξύ έμφραγμα στο νοσοκομείο ο 58χρονος.

Άγριο περιστατικό στην Κατερίνη με δεκαπέντε αστυνομικούς να βαράνε ασταμάτητα πατέρα και γιο. Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης, όταν ο 58χρόνος πατέρας και ο 28χρονος γιος, από την περίφραξη του γηπέδου παρακολουθούσαν τον αγώνα στον οποίο έπαιζε ο άλλος γιος και αδερφός του 28χρονου.

Η αστυνομία πήγε για τα προβλεπόμενα αλλά ο 58χρονος δεν είχε ταυτότητα μαζί του. Όταν διεμήνυσαν στους αστυνομικούς ότι έχει προβλήματα υγείας είπαν «δεν μας νοιάζει τι έχει» και ξεκίνησαν να τον τραβάνε. Ο γιος του πήγε κοντά και δεκαπέντε άτομα τους έριξαν κάτω και ξεκίνησαν να τους κτυπάνε βάναυσα όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο 58χρονος μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του και πήγε γιατρός πάνω του.

Τους συνέλαβαν και τους πήγαν στο κρατητήριο, όταν ο 58χρονος επί δύο ώρες έλεγε στους αστυνομικούς πως δεν είναι καλά και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Τον πήρε τελικά η κόρη του, που πήγε στο τμήμα και τον πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε οξύ έμφραγμα.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε επέμβαση.

 

Πηγή: gazetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ