Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασέλγεια 4χρονης στη Λάρισα: «Τίποτα από αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τίποτα απ’ αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα, δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην συνεργάτης του κατηγορούμενου γιατρού για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Πρόσθεσε πως ό κατηγορούμενος είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές. Συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος κατοικεί αρκετό στην περιοχή και ανέφερε πως όντως κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στο χωριό και «όντως είχε λούσει το παιδί με λάστιχο».

Αναφορικά με το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, ο Δημήτρης Αλεξίου δήλωσε ότι πράγματι ανήκει στον γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του και έχει προφυλακιστεί, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό απ’ τα μωρομάντηλα που εντοπίστηκαν.




Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version