Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρναούτογλου: Έρχεται βίαιη ψυχρή εισβολή – Πως θα επηρεαστεί η Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά της χώρας την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε συννεφιές στα δυτικά και στα ανατολικά από τον βορρά έως τον νότο. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ενδιάμεσα ανοίγματα του καιρού και το βράδυ θα ενταθούν στα ΒΔ της Ελλάδας.

Έτσι φαινόμενα με βροχές αναμένονται στα ΒΔ της χώρας από το μεσημέρι και μετά και το βράδυ θα γίνουν πιο δυνατές οι βροχές στα ΒΔ όπως και στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα κεντρικά, στους 21 στα δυτικά και στους 19 με 20 στα ανατολικά. Στα βόρεια της χώρας η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 18 βαθμούς και στα νότια τους 25. Στην Αττική, για την Πέμπτη θα έχουμε αραιές συννεφιές με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version