Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σπίτι στη Σούδα που φέρεται να επισκέφθηκε η Καρολάιν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

γλυκα νερα καρολαιν
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Καρολάιν, είναι το πρόσωπο που φέρεται να έψαχνε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα Χανίων.

Η 20χρονη μητέρα είχε επισκεφτεί το σπίτι στη Σούδα μαζί με έναν άλλο πιλότο. Έψαχνε καταφύγιο; Τι γνωρίζει άραγε ο άνθρωπος που την συνόδευσε;

Η 20χρονη μητέρα που φέρεται να υπέφερε το τελευταίο διάστημα λόγω της ρήξης στον γάμο της με τον 33χρονο πιλότο, όπως έγινε γνωστό από ευρήματα στο κινητό της που εξετάστηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούσε στέγη προκειμένου να φύγει μαζί με το παιδί της μακριά από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Η νεαρή μητέρα που είδε σταδιακά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της που είχε από τον άντρα που πίστεψε και αγάπησε, φέρεται να ήταν πληγωμένη. Άγνωστο παραμένει έως τώρα αν η Καρολάιν γνώριζε την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο Αναγνωστόπουλος με άτομο από το επαγγελματικό του περιβάλλον, όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές.

Το σπίτι στη Σούδα για το οποίο μίλησε πρώτη φορά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος κρύβει σίγουρα πολλές απαντήσεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Εκεί σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», φέρεται να είχε βρεθεί η 20χρονη Καρολάιν τον περασμένο Απρίλιο μαζί με έναν πιλότο οποίος δεν ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το σπίτι που επισκέφθηκε η Καρολάιν, βρίσκεται στο χωριό Μεγάλα Χωράφια, πολύ κοντά στη Σούδα. Η 20χρονη βρέθηκε στο χωριό στις 13 Απριλίου, σχεδόν έναν μήνα πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Ποιοι μπορεί να ήταν οι λόγοι που η Καρολάιν έψαχνε «καταφύγιο»; Και τι ρόλο έχει ο πιλότος ο οποίος φέρεται να γνώριζε ότι η 20χρονη μητέρα ένιωθε απειλή; Είναι ερωτήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής. Το βέβαιο είναι ότι οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς…

Δείτε στο βίντεο το σπίτι στη Σούδα:

 

Πηγή: newsbreak.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ