Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτες εικόνες από το κορονοπάρτι στο ΑΠΘ! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

ΑΠΘ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και το βράδυ του Σαββάτου (5/6/2021) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό που βρίσκονται σε ισχύ, χιλιάδες νέοι μαζεύτηκαν και έκαναν πάρτι μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Το ΑΠΘ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ThessToday.gr, τείνει να μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης, καθώς λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο. Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Ηχοσυστήματα και πυρσοί στο ΑΠΘ

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι νέοι δεν πτοούνται ούτε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, υπενθυμίζοντας πως έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ.

Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ και «χόρεψαν» τους χιλιάδες νέους μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ