Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλεί αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Λαύρας στο Γουδί.

Οι Αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα από περίοικους ότι ηλικιωμένος πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί οι περίοικοι τούς υπέδειξαν ότι οι θόρυβοι προήλθαν από το ρετιρέ της πολυκατοικίας. Μόλις όμως οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα ο ηλικιωμένος τους ζήτησε να απομακρυνθούν, ενώ τους απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει.

Στο σημείο έχει σπεύσει εισαγγελέας και διαπραγματευτής της αστυνομίας, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Νεότερη ενημέρωση 15:41

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου με εντολή εισαγγελέα, τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε μία καραμπίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 83χρονος πάσχει από άνοια. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version