Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνή» – Ο διάλογος των αστυνομικών με τον πιλότο | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

πιλότος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από περίπου 40 ημέρες, εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο άνδρας της, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι εκείνος που της πήρε τη ζωή, με ένα μαξιλάρι, μπροστά στην 11 μηνών κορούλα της.

Όλο αυτό το διάστημα ο 32χρονος επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, μιλώντας συντετριμμένος στους δημοσιογράφους, Ακόμη και την ημέρα που το έγκλημά του επρόκειτο να αποκαλυφθεί, πήρε αγκαλιά (!) τη μητέρα της Κάρολαϊν, ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνό της, πριν αποχωρήσει για την ΓΑΔΑ και «σπάσει» τελικά μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη 20χρονη.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στον ΑΝΤ1, η Χαρίκλεια Θεοδώρου, Δημοτική Σύμβουλος στην Αλόννησο, αποκάλυψε τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου και πριν τον πάρουν για την ΓΑΔΑ. Η κ. Θεοδώρου βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

 

Του είπαν να μην κάνει σκηνές

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, ντόπιοι αστυνομικοί πλησίασαν τον 32χρονο και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. «Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Κάρολαϊν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Κάρολαϊν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

«Για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης»

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Κάρολαϊν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν» κατέληξε η γυναίκα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ