Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακραία πρόκληση: Χαιρέτησε ναζιστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, διατράνωσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής τα ναζιστικά και φασιστικά του φρονήματα.

Υστερα από το «είμαι φασιστής, θα δικαστώ γι αυτό;» στην εκδίκαση του αιτήματος των προφυλακισθέντων χρυσαυγιτών και του πελάτη του Γιάννη Λαγού, να αποφυλακιστούν, τον ναζιστικό χαιρετισμό προς τους οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη και πάλι εντός δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα, χαιρέτησε για μία ακόμα φορά ναζιστικά κατά τη σημερινή (7/10) εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού προχώρησε σε νέα ακραία πρόκληση μέσα στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής προκαλώντας την οργή του ακροατηρίου, και την αποχώρηση των δικαστών.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Μάγδας Φύσσα που συνεχίζει να καταθέτει, σύμφωνα με την οποία: «Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγός; Θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών κρατουμένων». Το ακροατήριο χειροκρότησε και τότε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πήρε το λόγο, λέγοντας πως αν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη της δίκης (όπως είχε ζητήσει νωρίτερα, αίτημα που απέρριψε το δικαστήριο) δεν θα υπήρχε τέτοια φαιδρή εικόνα με χειροκροτητές σε δικαστική αίθουσα.

«Αν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη της δίκης Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετίσατε ναζιστικά;» Σχολίασε η Μάγδα Φύσσα αναφερόμενη στην προηγούμενη συνεδρίαση που ο κ. Πλεύρης απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να χαιρετά με τέτοιο τρόπο. Τότε ο δικηγόρος σήκωσε επιδεικτικά μπροστά της το χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό με την έδρα να αποχωρεί από την αίθουσα. «Δεν ντρέπεσαι φασίστα; Δεν ντρέπεστε τόσα εγκλήματα; Ψόφα ρε» φώναξαν οι παρευρισκόμενοι με τη δίκη να διακόπτεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ