Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο 54χρονος που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στην Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε

στις

ελας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27-11-2022, στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

Πρόκειται για τον:

KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία.

Δείτε τις φωτογραφίες του 54χρονου:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9374613 του Τ.Α. Νέας Σμύρνης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18:00 ώρα της 24-3-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ