Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

«Να ήταν 100% λειτουργικό το παιδί μου κι ας μη ζούσα»: η συγκινητική δήλωση της Νένας Χρονοπούλου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Σε πολύ πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη της Νένας Χρονοπούλου, η ηθοποιός δεν άντεξε και έσπασε. Καθώς μιλούσε για το πώς ο άντρας της, Τάσος Μητρόπουλος, έχει στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τον γιο της, τον μικρό Χρήστο, ο οποίος έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Το συναισθηματικό φορτίο της στιγμής ήταν τέτοιο, τόσο βαρύ που την λύγισε. Παραδέχθηκε on camera πώς θα προτιμούσε να μη βρίσκεται η ίδια στη ζωή, αρκεί ο γιος της να ήταν 100% λειτουργικός.

«Ο μικρός είναι 13,5 αλλά ηλικιακά και συμπεριφορικά είναι πιο μικρός. Η σχέση του Τάσου με τον μικρό είναι σχέση λατρείας… Ο Τάσος έχει κάνει τατουάζ το όνομα και το πρόσωπο του γιου μου στο χέρι του. Μετά το θάνατο του άντρα μου μπήκε στη ζωή μου ο Τάσος, κούκλος μέσα και έξω, είναι και λεβέντης. Ο Τάσος αγκάλιασε το παιδί μου, που είναι ένα διαφορετικό παιδί και είμαι τυχερή και παρακαλώ τον Θεό να τον έχει καλά κάθε μέρα. Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει ένα μαγικό κουμπί και το πατάω και ο Χρήστος είναι 100% λειτουργικός… Θα προτιμούσα να μη ζω και να γίνει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Νένα Χρονοπούλου δεν είναι η πρώτη φορά που συγκινεί το Πανελλήνιο με δηλώσεις της για τη σχέση της με τον μικρό της γιο. Εμείς ελπίζουμε κάθε καλό, και να συνεχίσει να δίνει κουράγιο με τις δηλώσεις της σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα, κι εμείς οι συμπολίτες τους συνήθως το ξεχνάμε.

Η συγκινητική στιγμή της Νένας Χρονοπούλου

https://www.youtube.com/watch?v=H_jGnyWXEWU

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap