Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός μετά από φοβερό τροχαίο 18χρονος οδηγός – Υπέκυψε στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τον χαμό του 18χρονου, που πριν από 9 ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, θρηνεί η Πτολεμαΐδα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καρδιάς Πτολεμαΐδας, ενώ η σορός του θα έχει μεταφερθεί εκεί στη 13:00. Ο άτυχος οδηγός υπέκυψε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που είχε μεταφερθεί μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Στο σημείο έσπευσαν Δυνάμεις της Τροχαίας Εορδαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίζοντας τον νεαρό οδηγό και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε  αρχικά στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και λίγο αργότερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος έφερε κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ η κατάσταση της υγείας του, είχε χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά κρίσιμη, από την πρώτη στιγμή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version