Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες ο βουλευτής της Ν.Δ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η άτυχη γυναίκα στην οποία τις πρώτες βοήθειες έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το newspaper.gr και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στην οδό Σωκράτους, όταν ο σύζυγος της 60χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε καταρρεύσει.

Τις εκκλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον κ. Μαραβέγια ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την άτυχη  γυναίκα σε νοσοκομείο του Βόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version