Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χιλιάδες κόσμου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κατά της αστυνομικής βίας | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα μαζική είναι η συμμετοχή των πολιτών στην συγκέντρωση που διοργάνωσαν συλλογικότητες, σωματεία και πολιτικές οργανώσεις στην πλατεία της Νέα Σμύρνης, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας, μετά το περιστατικό της βίαιης επίθεσης κατά νεαρού το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει πανό με τη φράση «πονάω», η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό ωμής αστυνομικής βίας κατά πολίτη, ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της ένστολης τρομοκρατίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει ανακοινώσει τη διακοπή των δρομολογίων του τραμ από τις 17:00 στην περιοχή. Μέχρι νεωτέρας, τα δρομολόγια θα διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

 

 

 

Πηγή: tvxs

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version