Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα γυναικοκτονία: Στραγγάλισε την μητέρα των παιδιών του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγαλώνει η λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά το έγκλημα έγινε στην Καβάλα, με θύτη έναν 55χρονο που φέρεται να στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (05.05.2022) στις Πηγές Νέστου και την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με καταγωγή από τον Αμυγδαλέωνα, γονείς δύο παιδιών ηλικίας 6 και 10 ετών. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 55χρονος πήγε από το φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη και την στραγγάλισε. Στη συνέχεια, ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και δήλωσε ότι έχει κάνει κακό στη σύζυγό του.

Ο 55χρονος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και το λαιμό, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version