Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ανατροπή με τα καταστήματα: Κλειστά την ερχόμενη Κυριακή – Πότε θα ανοίξουν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν θα ανοίξουν τελικά τα εμπορικά καταστήματα αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τα καταστήματα θα ήταν κανονικά ανοιχτά την περασμένη Κυριακή (6/11) όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε εξαιτίας της κακοκαιρίας EVA.

Οι καταναλωτές θα μπορέσουν να ψωνίσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 20:00.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου αλλά θα είναι ανοικτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version