Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» σε Μυτιλήνη και Χίο: Tραβήξτε τώρα τα ΜΑΤ από τα νησιά–Θα έχουμε νεκρούς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η κατάσταση σε Χίο και Μυτιλήνη έχει ξεφύγει και η κυβέρνηση δείχνει να έχει χάσει κάθε έλεγχο προκειμένου να εφαρμόσει το σχέδιο της για την δημιουργία κλειστών κέντρων φιλοξενίας για πρόσφυγες και μετανάστες. Πλέον μιλάμε για πόλεμο μεταξύ των κατοίκων και των δυνάμεων της αστυνομίας που αγγίζει τα όρια εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης με απρόβλεπτες συνέπειες – Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει τώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποσύρει τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις της αστυνομίας από τα νησιά προτού συμβεί κάποιο μοιραίο περιστατικό – Στις Δημοκρατίες δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα.

Ορισμένοι στην κυβέρνηση δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επικινδυνότητας που ενέχει η εισβολή δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος.

Διότι μιλάμε για… εισβολή σε ελληνικό έδαφος.

Οι εικόνες των ΜΑΤ να χτυπούν μόνιμους κατοίκους και οι εικόνες των κατοίκων να χτυπούν αστυνομικούς μέσα στα ξενοδοχεία είναι τραγικές και εξυπηρετούν τον εθνικό διχασμό και τίποτα άλλο.
Ποιος ή ποιοι θα πάρουν την ευθύνη αν – ο μη γένοιτο – συμβεί κάποιο μοιραίο περιστατικό;

Δεν θέλουμε ούτε καν να φανταστούμε ότι κάποιοι πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση ενός δυστυχήματος το οποίο θα πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version