Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι τρομακτικός σωματοφύλακας του Ιβάν Σαββίδη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε το γνωστό συμβάν, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει μαινόμενος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και να σταματάει τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του και την ΑΕΚ. Πέρα από το γεγονός ό,τι διαταράχθηκαν οι ισορροπίες του επαγγελματικού πρωταθλήματος, σε σημείο να διακοπεί η διεξαγωγή του, αυτό που απασχόλησε όλη την Ελλάδα αλλά και τα διεθνή μέσα ήταν το περίστροφο που είχε μαζί του ο Σαββίδης. Κάποιοι όμως έκαναν λόγο για κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο δίπλα του: αφού ο πρσοπωικός σωματοφύλακας του, θυμίζει το «Βουνό» από το Game of Thrones -τόσο σε σωματική διάπλαση όσο και σε αγριάδα.

Ο Βασίλης Σεμερτζίδης, ετών 35, με ύψος 195 εκ. και βάρος 165 κιλά, έχει περίμετρο δικεφάλου 47 εκ -όσο δηλαδή το πόδι κάποιων άλλων ανθρώπων! Ο γνωστός και ως «η σκιά του Ιβάν» εκτός από το body building έχει ασχοληθεί και με το kick boxing στην πιο «βαριά» κατηγορία προφανώς. Μάλιστα παρόλο το τρομακτικό προφίλ του διατηρεί social media, στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει χιουμοριστική διάθεση. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην το παρεξηγήσει αυτό κάποιος ως αδυναμία, αφού μόνο τυχαία δεν έχει επιτελική θέση στην ασφάλεια του Σαββίδη.

Όσο για το πόσο πιστός είναι στον μεγαλομέτοχο και την ομάδα, δε χρειάζεται παρά κανείς να τσεκάρει το γιγαντιαίο τατουάζ ΠΑΟΚ που έχει στην πλάτη του.

Ο σωματοφύλακας του Ιβάν σε φωτογραφίες

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap