Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Δεν χάνεται η Ελλάς όσο υπάρχουν τέτοιοι νέοι! | Δείτε το ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα βίντεο από την μαρτυρική Κύπρο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και παρουσιάζει τους μαθητές του Λυκείου Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό να τραγουδούν πατριωτικά συνθήματα σε μια μικρή ιεροτελεστία στο προαύλιο του σχολείου τους, μας δίνει ελπίδα για το μέλλον του Ελληνισμού.

Ένα βίντεο που γεμίζει περηφάνια κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, με φωνή βροντερή και καθαρή να τραγουδούν στίχους για την Ελλάδα, τον Ισαάκ, τον Σολωμού…

Ιδιαίτερα δε, μέρες σαν τη σημερινή, όπου η πατρίδα μας γιορτάζει το ΟΧΙ στον επίβουλο εισβολέα, βίντεο σαν κι αυτά δίνουν μια νότα ακόμη πιο πατριωτική σε καιρούς που ο πατριωτισμός δαιμονοποιείται και ταυτίζεται από τους πονηρούς με ιδεολογίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ανοίξτε τα ηχεία να χαρείτε λεβεντιά!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version