Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Καιρός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
56 Shares

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τα επόμενα 24ωρα ο καιρός με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να κάνει λόγο για αρκετές βροχές, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας με τα φαινόμενα να είναι αρκετά από την Παρασκευή και μετά.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης η αλλαγή του καιρού θα προκληθεί από τα βαρομετρικά χαμηλά που οργανώνονται στην Ιταλία «και σιγά σιγά θα βρουν τον δρόμο προς τη χώρα μας». Η αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με τον ίδιο θα ξεκινήσει από αύριο, Πέμπτη, αλλά κυρίως την Παρασκευή με αρκετές βροχές, τους ανέμους να ενισχύονται και τη θερμοκρασία να πέφτει.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτίμησε, δε, ότι «από τις 15 Ιανουαρίου ο αντικυκλώνας των Αζορών που βρίσκεται στην ιβηρική χερσόνησο και το ατμοσφαιρικό βουνό που έχει σχηματίσει θα ανεβαίνει σε μεγαλύτερα γεωγραφικά πλάτη για να δώσει μεσημβρινού τύπου ροή και στη χώρα μας, άρα ο χειμώνας αναμένεται να επιστρέψει».

Για σήμερα, Τετάρτη, πάντως, η Μεσόγειος και η Ελλάδα επηρεάζονται από θερμές και αέριες υγρές μάζες, αλλά μια ψυχρή μάζα από την Κεντρική Ευρώπη θα οδηγήσει τις θερμές μάζες στο πιο νοτιοανατολικό άκρο της Μεσογείου.

Για τον καιρό τις επόμενες ημέρες ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι αύριο, Πέμπτη, περιμένουμε πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ σημαντικότερη θα είναι η επιδείνωση την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή οπότε οι βροχές θα γίνουν πιο έντονες και θα εξαπλωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας ενώ η θερμοκρασία θα κατέβει και θα μιλάμε για έναν πιο φυσιολογικό καιρό που θα θυμίζει χειμώνα.

Καιρός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap