Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ηλιούπολη: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το θάνατο του «Μαύρου» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δύο πιστολέρο εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 38χρονο στην Ηλιούπολη. Από το τμήμα ανθρωποκτονιών προσπαθούν να εντοπίσουν αν πρόκειται για δολοφονία που έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών που προκύπτουν από συμφέροντα και αντίστοιχα περιστατικά στη Μύκονο.
Οι αναζητήσεις και οι προσανατολισμοί της αστυνομίας για την ώρα, βρίσκονται στις σχέσεις που είχε με γνωστό “νονό” της νύχτας ο δολοφονηθείς, που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Μαύρος», αλλά παράλληλα αναζητούν πληροφορίες με ποιους ήταν σε αντιπαράθεση το τελευταίο διάστημα.
Οι δύο εκτελεστές, είχαν στήσει καρτέρι στον “Μαύρο” και όταν εμφανίστηκε, τον γάζωσαν με δεκάδες σφαίρες και εξαφανίστηκαν. Ο δολοφονηθείς είχε απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας και είχε “πάνω” του μεγάλο χρηματικό ποσό.
Για να διαπιστωθεί αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό» ή όχι, οι κάλυκες μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ταυτόχρονα η αστυνομία αναζητά τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας για να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους δράστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version