ΕΛΛΑΔΑ
Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό εστιατόριο που είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin

48ωρο «λουκέτο» στη «Σπονδή» – Δεν εκδόθηκαν αποδείξεις ύψους 7.200 ευρώ
Σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας τέθηκε το φημισμένο εστιατόριο της Αθήνας «Σπονδή», το οποίο διαθέτει αστέρι Michelin, έπειτα από έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Κατά τον επιτόπιο έλεγχο των ελεγκτών, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί εννέα αποδείξεις συνολικής αξίας 7.200 ευρώ. Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε η προβλεπόμενη διοικητική κύρωση και το κατάστημα σφραγίστηκε για 48 ώρες.
Στην είσοδο του εστιατορίου τοποθετήθηκε η ειδική κορδέλα της ΑΑΔΕ, που ενημερώνει το κοινό για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 13 Μαΐου 2025.
Παράλληλα με την προσωρινή αναστολή λειτουργίας, οι αρχές έχουν ξεκινήσει διευρυμένο έλεγχο στα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η παράλειψη έκδοσης αποδείξεων αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό ή εάν υπάρχουν ενδείξεις συστηματικών φορολογικών παραβάσεων.
Πηγή: newsit

-
Κόσμος2 ημέρες πριν
Πύραυλος έπληξε την κατοικία του Δημήτρη Ιτούδη στο Τελ Αβίβ
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Γλέντια μέχρι τις 4 τα ξημερώματα – Στήριξη από τους καλλιτέχνες της Κρήτης
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Κατάληψη πεζοδρομίου και χαρτόκουτες στα λάστιχα
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Εμβολισμός Ι.Χ. και ξυλοδαρμός οδηγού σε βεντέτα οικογενειών