Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Η λίστα με τις 14 χώρες που μπορούν να ταξιδέψουν στην Ε.Ε

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όπως μετέδωσε το BBC, οι μεγάλες απούσες της λίστας είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία, ενώ αποκλείονται για την ώρα και οι ταξιδιώτες από Βραζιλία και Κίνα.

Το «πράσινο φως» έλαβαν ταξιδιώτες από την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Τυνησία, το Μαυροβούνιο, το Μαρόκο, τη Ρουάντα, τη Σερβία, την Ουρουγουάη, τη Γεωργία και την Αλγερία.

H λίστα θα ανανεώνεται κάθε 15 μέρες.

Σύμφωνα με το BBC, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να προσθέσει και την Κίνα στην «λευκή λίστα», αν το Πεκίνο προβεί κάποια συμμετρική ρύθμιση για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες.

Όσο για τους Βρετανούς, οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης στον απόηχο του Brexit, αλλά ως το τέλος του έτους θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα.

Με πληροφορίες από BBC

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version