Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα σχολεία που κλείνουν λόγω κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνολικά 6 σχολεία κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την επικράτεια.

Στη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας αναφέρονται οι ημερομηνίες που θα παραμείνουν κλειστά τα 6 σχολεία.

Ενα από αυτά βρίσκεται στην Κρήτη, πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Βουτών, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πάντως ότι τα περισσότερα από τα σχολεία που αναγράφονται στη λίστα είχαν κλείσει πριν από τον αγιασμό καθώς είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό.

Το υπουργείο έχει δημιουργήσει μία λίστα, η οποία και ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις, όπου καταγράφονται τα σχολεία στα οποία εμφανίζονται κρούσματα κορονοϊού.

Στη λίστα αναγράφεται το σχολείο, η περιοχή και η διεύθυνση στην οποία βρίσκεται, αλλά και έως πότε θα παραμείνει κλειστό.

Δείτε τη λίστα με τα σχολεία:

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version