Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στη Λέσβο! Πολίτες με όπλα στα χέρια και αστυνομικοί «ταμπουρωμένοι» στο στρατόπεδο Κυριαζή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

 

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο με δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν κλειστεί στο στρατόπεδο Κυριαζή και απ’ έξω  να βρίσκονται πολίτες με καραμπίνες στα χέρια.

 Η κατάσταση στη Λέσβο έχει ξεφύγει από τον έλεγχο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις των ΜΑΤ δέχονται πλέον επιθέσεις από καραμπίνες και περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν από το στρατόπεδο όπου βρίσκονται έξι διμοιρίες αυτή τη στιγμή.

Η κατάσταση ξέφυγε σήμερα από τα όρια καθώς συνεχίζονται οι οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα κλειστά κέντρα. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τα επεισόδια στη Λέσβο, στο Διαβολόρεμα και την Καράβα, έχουν τραυματιστεί 10 πολίτες (από δακρυγόνα και χτυπήματα) και 43 αστυνομικοί.

Πηγή:newsit
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version