Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε βρέφος 7 ημερών – Άγνωστη η αιτία θανάτου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος επτά μόλις ημερών στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 33χρονος πατέρας Αλβανός υπήκοος και κάτοικος Κουλουρίου Λάρισας, ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ότι η 27χρονη σύζυγός του το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρί­ου εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να γεννήσει, όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

Όπως είπε ο 33χρονος η σύζυγός του παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος τους το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της πε­ρασμένης Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισής παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version