Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε διασωληνωμένος με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας της πανδημίας δείχνουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα, καθώς μετά τη Βόρεια Ελλάδα πλέον η πίεση στο ΕΣΥ είναι “ασφυκτική” και στην Αττική.

Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, το πρωί της Τετάρτης απεβίωσε στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένας ασθενής με κορονοϊό που νοσηλευόταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Η εφημερία που ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Λαϊκό ήταν εφιαλτική καθώς τις κλινικές υπάρχουν 25 με 30 ράντσα, 40 άτομα βρίσκονται σε κλίνες Covid,  ενώ τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια, ενώ από την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν τρεις διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Προχθές υπήρχαν 73 αιτήματα για κλίνες σε ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα, με τα 50 αιτήματα να έρχονται μόνο από την Αττική. Μέσα σε μία ημέρα τα αιτήματα αυξήθηκαν δραματικά, τα οποία έφτασαν τα 100, με τα 70 από αυτά να αφορούν την Αττική.

Επίσης στο Λαϊκό έχουν κλείσει δύο παθολογικές κλινικές λόγω διασποράς του κορονοϊού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version