Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: 56 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα | Στους 1212 ο συνολικός αριθμός | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνολικά 56 νέα καταγεγραμμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας. Συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.212. Επίσης ανακοίνωσε πως πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε 24ωρες από επιπλοκές της νόσου, με τα συνολικά θύματα να ανέρχονται 43.

Επίσης συνολικά 72 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ πέντε άτομα αποσωληνώθηκαν. Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιόδρας προχώρησε σε σύσταση για εμβολιασμό παιδιών για μεταδιδόμενες νόσους, ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Όπου εφαρμόζονται τα μέτρα αποδίδουν», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας που επανέλαβε πως η χώρα μας βρίσκεται στο καλό σενάριο. Επίσης, ο λοιμωξιολόγος επεσήμανε πως «κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και εξέτασε το πλήρωμά του». Ο έλεγχος αυτός έγινε λόγω του ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού που ταξίδεψε με το εν λόγω πλοίο.

Δείτε την ενημέρωση:

Η ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]

footer.php line 51

Exit mobile version