Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κρήτη εσπευσμένα το Ελληνικό «Πεντάγωνο» & ο Πρέσβης των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η συνεχιζόμενη προκλητικότητα που παρατηρείται στα ελληνοτουρκικά, με την διάθεση κλιμάκωσης από την πλευρά της Τουρκίας, φέρνει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής και το Ελληνικό πεντάγωνο.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η ανταποκρίτρια του OPEN, Ευτυχία Πενταράκη, η ηγεσία του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η Αμερικανική Διπλωματία,  κατεβαίνουν τις επόμενες ώρες στην Κρήτη, για επίσκεψη σε Ναύσταθμο Κρήτης αλλά και στην Αμερικανική Βάση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ευτυχίας Πενταράκη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κΝίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. κ. Κωνσταντίνος Φλώρος,  ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. κ. Στυλιανός Πετράκης  και ο Αμερικανός Πρέσβης , κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, “κατεβαίνουν” στην Κρήτη την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου, σε μια κίνηση που ουσιαστικά δείχνει να σηματοδοτεί πολλά και για τα επόμενα βήματα που θα γίνουν από την πλευρά της  Ελλάδος στην διεθνή σκακιέρα των εξελίξεων με φόντο την συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη Τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Την ίδια ώρα που στην Κρήτη συμβαίνουν αυτά, με τον συνήθη προκλητικό τρόπο των Τούρκων αξιωματούχων επέλεξε να στείλει μήνυμα στον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της γειτονικής χώρας, Ομέρ Τσελίκ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, απαντώντας στον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι «είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία αν χρειαστεί», τόνισε πως «οι δηλώσεις που γίνονται από την Ελλάδα αυξάνουν συνεχώς την ένταση».

 

Πηγή: eparxies

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version