Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να συλλαμβάνουν πολίτες σε ταράτσες στο Κουκάκι!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Κουκάκι

Τις πρωινές ώρες κατά την διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, ιδιοκτήτης διαμερίσματος που βρίσκεται κολλητά στο μέχρι πρότινος υπό κατάληψη κτίριο, κατήγγειλε πως όταν εκείνος και ο γιος του αρνήθηκαν σε αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι τους για να περάσουν στο επόμενο ζητώντας τους εισαγγελική εντολή, εκείνοι τους έριξαν στο πάτωμα, τους φόρεσαν χειροπέδες και τους έδειραν. 

Οι αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και -όπως ισχυρίζονται- τους είδαν να αντιδρούν στην επιχείρηση.

Μάλιστα όπως κατήγγειλε η μητέρα, είδε αστυνομικό να έχει πατήσει με το γόνατό του το κεφάλι του γιου της που ήταν πεσμένος στο πάτωμα. 

Τελικά, παρουσία εισαγγελέα πατέρας και γιος συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Γ.Α.Δ.Α. με την κατηγορίας της αντίστασης κατά της αρχής, ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τη μάνα, όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες.

Με εντολή του εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ