Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη-3.000 πρόστιμο σε 30χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας συνεχίζουν να δίνουν πολλοί συμπολίτες μας που δεν υπολογίζουν την επέλαση του κορονοϊού. Τελευταία περίπτωση μία 30χρονη στη Θεσσαλονίκη, όπου διοργάνωσε πάρτι αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα, και στο οποίο έδωσαν το «παρών» 11 άτομα. Οι Αρχές πήγαν στο σπίτι της διοργανώτριας του πάρτι στη Μενεμένη και επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ για την 30χρονη σχηματίστηκε και δικογραφία.
Οι θαμώνες του πάρτι, όταν έγινε αντιληπτό ότι έφτασε η Αστυνομία, κατάφεραν να γίνουν… καπνός και τελικά την πλήρωσε μόνο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο οποίο έλαβε χώρα το πάρτι.
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου μέχρι και την μεθεπόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 6:00 το πρωί, ισχύει αυστηρό lockdown με λουκέτο σε όλες τις δραστηριότητες του λιανεμπορίου, των σχολείων, κομμωτηρίων, βιβλιοπωλείων, εκκλησιών και ΚΤΕΟ.
Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version