Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

2.000 ravers χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο στο Κέντρο της Αθήνας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

party
Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Το protothema βρέθηκε στον Βοτανικό, ξημερώματα Κυριακής και κατέγραψε εικόνες ακραίου συνωστισμού, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στη διασκέδαση.

Το event έλαβε χώρα ξημερώματα Κυριακής στη βιομηχανική ζώνη του Βοτανικού, μέσα στο στενό της οδού Ορφέως και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στο ίδιο σημείο πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχες εκδηλώσεις με καλεσμένους γνωστούς Dj ητς rave και techno μουσικής σκηνής.

Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 5 έως 10 ευρώ ανά άτομο, συνήθως χωρίς σε αυτό να συμπεριλαμβάνεται το πρώτο δωρεάν ποτό. Οι εγκαταστάσεις είναι, στην καλύτερη περίπτωση, υποτυπώδεις, καθώς η επιτυχία του πάρτυ εξαρτάται αποκλειστικά από τη μαζικότητα της προσέλευσης, τον DJ και το πόσο δυνατό είναι το πρόγραμμά του στα deck. Μερικοί πρόχειροι φορητοί φράκτες για την οριοθέτηση του κοινού, κάποιοι συνεργάτες των οργανωτών στα βασικά πόστα (εισιτήρια, μπαρ, περιφρούρηση κ.λπ.), γεννήτριες για την ηλεκτροδότηση – και τα υπόλοιπα εναπόκεινται στη διάθεση και τον παλμό των προσκεκλημένων. Η πρόβλεψη, έστω και για χημικές τουαλέτες, δεν είναι ο κανόνας, αλλά μάλλον η εξαίρεση.

rave_party2

Πολύ γρήγορα οι παριστάμενοι, οι οποίοι μπορεί να ξεπερνούν τα 1.500 άτομα κάθε φορά, χορεύουν δίχως αύριο, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Δείτε το βίντεο:

party
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap