Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονο-πάρτι 50 ατόμων «χάλασε» έφοδος της αστυνομίας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα, το lockdown και οι περιορισμοί των μετακινήσεων είναι σε εφαρμογή και η επιστημονική κοινότητα είναι σε πλήρη επαγρύπνηση για το πώς θα γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούεννα.
Τίποτα από αυτά, ωστόσο, δεν φαίνεται να σταματά ορισμένους οι οποίοι επιχειρούν όχι μόνο να παραβούν τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά θέλουν να στήσουμε μέχρι και… πάρτι με αρκετά άτομα.
Κάτι ανάλογο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Άλιμο, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στον λόφο Πανί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας στο υπαίθριο… κορωνο-πάρτι τους βρέθηκαν πάνω από 50 άτομα.
Οι παρευρισκόμενοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας άρχισαν να πετάνε πέτρες και προσπάθησαν να φύγουν από τον χώρο. Η ΕΛ.ΑΣ. εν τέλει έκανε 15 προσαγωγές, ενώ έκοψε και πρόστιμα των 300 ευρώ.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version